Disclaimers

Posted on

Jika anda memerlukan maklumat lanjut atau mempunyai sebarang pertanyaan tentang disclaimers tapak kami, sila hubungi kami melalui e-mel di hubungi kami

Disclaimers http3.info

Semua maklumat di laman web ini – https://http3.info – diterbitkan dengan niat baik dan untuk tujuan maklumat am sahaja. http3.info tidak memberi jaminan tentang kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Sebarang tindakan yang anda ambil berdasarkan maklumat yang anda temui di laman web ini (http3.info) adalah atas risiko anda sendiri sepenuhnya. http3.info tidak bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan dan/atau kerosakan.

Dari laman web kami, anda boleh melawati laman web lain dengan mengikuti hiperpautan ke tapak luar tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan hanya pautan berkualiti kepada tapak web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat tapak web ini.

Pautan ke tapak web lain ini tidak membentuk pengesahan semua kandungan yang terdapat di tapak tersebut. Pemilik tapak dan kandungan tertakluk kepada perubahan tanpa notis, dan ini mungkin berlaku sebelum kami mempunyai peluang untuk mengalih keluar pautan yang mungkin telah menjadi “buruk”.

Sila ambil perhatian juga bahawa apabila anda meninggalkan tapak web kami, tapak web lain mungkin mempunyai dasar dan syarat privasi berbeza yang di luar kawalan kami. Sila pastikan anda menyemak dasar privasi tapak ini serta “Syarat Perkhidmatan” mereka sebelum menjalankan perniagaan atau memuat turun sebarang maklumat.

Persetujuan

Dengan menggunakan tapak web kami, anda bersetuju menerima disclaimer kami dan syaratnya.

Kemas kini

Jika kami mengemas kini, membuat perubahan atau membuat perubahan pada dokumen ini, perubahan akan disiarkan secara jelas di sini.